Schiphuiswoning

De karakteristieke rietschuren met schiphuis, die van oudsher in Giethoorn zijn terug te vinden, vormen de inspiratiebron voor de Schiphuis woning.
Exclusieve ‘rietschuur’ woning

De karakteristieke rietschuren met schiphuis, die van oudsher in Giethoorn zijn terug te vinden, vormen de inspiratiebron voor de Schiphuiswoning. Onder de stijlvolle rieten kap schuilt een exclusieve 6-persoons woning, met zeer fraaie glaspartijen en veel daglicht.

Door de dubbele openslaande deuren heeft u direct verbinding met uw ligplaats en terras. Aan de zijgevel van deze woning is er - onder het pannendak - een fraaie, overdekte ligplaats voor uw boot. Aan de zonnige kopzijde is een heerlijk terras aan het water.

Beneden heeft u, rondom de ruime entree, een riante woonkamer met een open leefkeuken en een bijkeuken. Op de eerste verdieping zijn 3 royale slaapkamers en een ruime badkamer met dubbele wastafel, douche en ligbad. Boven en beneden is een separaat toilet.

In de nok van de woning schuilt een flinke bergruimte, bereikbaar door middel van een vlizotrap. De overdekte ligplaats kunt u voorzien van een bootlift, zodat uw boot niet voortdurend in het water ligt.

Wilt u de woning bezichtigen?

SPECIFICATIES

pointer

6


Inhoud: circa 400 m3
Kavel: 604 - 1003 m2
Aantal badkamers: 1
Aantal slaapkamers: 3
sauna optioneel
v.a. € 384.250 excl. BTW v.o.n.