Grote Wiedenwoning

De Grote Wieden woning biedt een moderne kijk op de traditionele architectuur.
"Moderne kijk op traditionele architectuur"

De Grote Wieden woning biedt een moderne kijk op de traditionele architectuur. Met dezelfde karakteristieke daklijn als de Wieden woning. Al eeuwen karakteristiek voor de woningen in deze streek. Door de extra grote raampartij in de woonkamer, leefkeuken en slaapkamer krijgt u een nog weidser uitzicht en nog meer contact met de natuurlijke omgeving.

De Grote Wieden woning heeft een inhoud van circa 335 m3 en is daarmee circa 35 m3 ruimer dan de Wieden woning. Die extra ruimte vindt u vooral terug in de ruime woonkamer, leefkeuken en de zeer ruime slaapkamers boven. Dit is een heerlijke 6-persoons woning, met een eigen ligplaats.

Beneden heeft u een slaapkamer met een aangrenzende badkamer, die is voorzien van een wastafel en douche. Op de eerste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en een ruime badkamer met wastafel, douche en toilet gepland. In de nok van de woning schuilt een flinke bergruimte.

De vliering is optioneel bereikbaar te maken door middel van een vlizotrap. De buitenberging is geschikt voor alle watersport attributen.

Wilt u de woning bezichtigen?

SPECIFICATIES

pointer

6


Inhoud: circa 335 m3
Kavel: 537 - 1081 m2
Aantal badkamers: 2
Aantal slaapkamers: 3
sauna optioneel
v.a. € 361.850 excl. BTW v.o.n.