Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
"Moderne kijk op traditionele architectuur"

De Grote Wieden woning biedt een moderne kijk op de traditionele architectuur, met een karakteristieke daklijn, al eeuwen karakteristiek voor de woningen in deze streek. Door de extra grote raampartij in de woonkamer, leefkeuken en slaapkamer krijgt u een nog weidser uitzicht en nog meer contact met de natuurlijke omgeving.

De Grote Wieden woning heeft een inhoud van circa 335 m3 en is daarmee circa 35 m3 ruimer dan de Wieden woning. Die extra ruimte vindt u vooral terug in de ruime woonkamer, leefkeuken en de zeer ruime slaapkamers boven. Dit is een heerlijke 6-persoons woning, met een eigen ligplaats.

Beneden heeft u een slaapkamer met een aangrenzende badkamer, die is voorzien van een wastafel en douche. Op de eerste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en een ruime badkamer met wastafel, douche en toilet te vinden. In de nok van de woning schuilt een flinke bergruimte.

De vliering is bereikbaar door middel van een vlizotrap. De buitenberging is geschikt voor alle fiets en/of bijvoorbeeld watersport attributen.

Wilt u een afspraak maken, of de actuele prijslijst opvragen?

SPECIFICATIES

pointer

6


Inhoud: inhoud: ± 335 m3 - 6 personen - 3 slaapkamers - 2 badkamers - sauna optioneel.