Kavels

Uw droomvilla aan het water kunt u in eigen stijl ontwerpen doch wel passend bij de sfeer van Bodelaeke.

Perceel van 904 m² tot 1.507 m²

Kavels

PERMANENTE BEWONING

Naast recreatiewoningen biedt Bodelaeke 30 riante kavels. Het kleinste perceel is 904 m² en het grootste maar liefst 1.507 m². Alle kavels liggen aan het open vaarwater met een vaardiepte van 1.60 meter, u bereikt met staande mast de Gieterse- en Friese meren. Sommige kavels kunt u zelfs voorzien van een botenhuis.

Kavels voor permanente bewoning
Alle 30 kavels zijn bestemd voor permanente bewoning. Op ieder perceel staat een bouwblok aangegeven. Binnen dit bouwblok kunt u uw woning situeren. De kwaliteit van het plan wordt bewaakt door een begeleider die uw conceptontwerp toetst op het beeldkwaliteitsplan voordat het volledig uitgewerkt wordt voor een bouwaanvraag.

Interesse in een kavelnummer? Vraag hier uw kaveltekening aan.

Zelf uw droomvilla bepalen
Uw droomvilla aan het water kunt u in eigen stijl ontwerpen. U bent vrij in architect en aannemer. De enige regel is dat uw ontwerp past bij de sfeer van Bodelaeke. Denkt u aan de streekwoningen uit de dertiger jaren. Of de typische rietschuren met gebruik van traditionele materialen zoals hout en riet. In samenspraak met uw architect kunt u een volledig eigen invulling geven aan de indeling en afwerking van uw watervilla.

Een bestaand ontwerp kiezen
U kunt ook kiezen uit de vijf gratis ontwerpen van architect Jan van Tellingen. Hij heeft voor de vrije kavels andere ontwerpen gemaakt. Het kleurgebruik is vooral: zwart, oker en steenrood maar ook vergrijsd hout. Traditioneel maar fraai gecombineerd met opvallende moderne accenten. Het karakteristieke Giethoorn keert onmiskenbaar terug in de ontwerpen van deze watervilla’s.

Vraag hier vrijblijvend de ontwerpen aan.